Scan gratis het gebruik van de mobiele telefoon in uw bedrijf

Voorkom dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen.

In de huidige tijd is digitale criminaliteit (cybercrime) een wereldwijde bedreiging welke letterlijk uit alle gebieden ter wereld uw bedrijf kan binnensluipen. Cyber security is een absolute noodzaak geworden. Risico loopt u niet alleen via het gebruik van uw eigen bedrijfsapparatuur maar ook door apparaten die uw werknemers zelf in gebruik hebben, tablets, mobiele telefoons of smartwatches, een lijst die alleen maar verder zal uitbreiden.

Het Cyber Security Centre heeft voor u een app ontwikkeld, waarmee u het gebruik van de mobiele telefoon in uw bedrijf kunt laten analyseren. Met deze Cyber Security Scan kunnen wij uw bedrijf grondig doorzoeken op mogelijke beveiligingsrisico’s tijdens het gebruik van de mobiele telefoon door uw personeel

De opleiding ICT van het ROC te Amsterdam legt in haar lesmateriaal veel nadruk op veilig gebruik van apparatuur. Een deel van onze kennis en waakzaamheid willen wij graag op u overbrengen in de vorm van deze Cyber Security Scan. De scan richt zich op het dagelijks gebruik van de mobiele telefoon.

In de app staan vragen die door uw personeel (eventueel samen met een stagiair) anoniem worden ingevuld. Na het invullen worden de resultaten geanalyseerd en aan u aangeboden met aanbevelingen ter verbetering van de veiligheid.

Het spreekt voor zich dat discretie hoog in het vaandel staat, al uw gegevens worden anoniem behandeld.

“De wereldwijde kosten ter bestrijding van cybercrime wordt anno nu geschat op een miljoen maal een miljoen euro.”


Ja, ik meld mij aan voor de Cyber Security Scan, neem contact met mij op:Dit is een initiatief van het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Amsterdam, Amstelland (RPCAA),House of IT en de onderwijsinstellingen ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en de Hoge School van Amsterdam. Het doel is om u als ondernemer bewust te maken van de kwetsbaarheden van uw bedrijf en inzicht te geven in welke acties u kunt ondernemen om uw bedrijf minder kwetsbaar te maken.

     

Security Scan – Mobiele Telefonie

Updated on 2017-07-20T16:29:11+00:00, by admin.