NIEUWSBRIEF #12 – Mei 2018

AVG: wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Zoals iedere nieuwsbrief moeten ook wij voldoen aan de nieuwe AVG wetgeving die per vandaag van kracht is. U heeft zich in het verleden aangemeld om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Mocht u daar niet langer behoefte aan hebben dan kunt u zich onderaan de mail afmelden voor de nieuwsbrieven van het Cyber Security Centre MRA.

Reactie Cyber Security Centre MRA op artikel NOS
“Ict-opleidingen op mbo ondermaats: studenten en bedrijfsleven ontevreden”

 

Op de website van de NOS lazen wij dinsdag 22 mei het bericht over de ontevredenheid van studenten en het bedrijfsleven over de kwaliteit van ict-opleidingen. Vanuit het Cyber Security Centre MRA willen wij het geschetste beeld graag aanvullen met een beschrijving van onze inspanningen.

Lees hier onze reactie op het artikel van de NOS

Doorlopende leerlijn Cyber Security: mbo – ad – hbo – wo

Het ROC van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam werken samen met bedrijven in de publiek private samenwerking van het Cyber Security Centre MRA aan een doorlopende leerlijn cyber security. Deze leerlijn begint bij het ROC van Amsterdam en krijgt een vervolg in een AD opleiding en een volledig HBO-opleiding aan de HvA. Er zijn tevens gesprekken geïnitieerd om een research master opleiding te ontwikkelen, die door de HvA en de VU aangeboden gaat worden.

De Matchingtool Cyber Security Centre MRA

De Matchingtool van het CSCMRA is de plek waar ICT-bedrijven en studenten elkaar kunnen vinden en tot een match kunnen komen voor een stage of opdracht. We zijn continu bezig met de werving van zowel studenten als organisaties om stages en opdrachten te plaatsen. Wij nodigen ook u van harte uit een kijkje te nemen en een stage/opdracht te plaatsen!

Matchingtool Cyber Security Centre MRA